Tranzactionarea monedelor virtuale si aplicatii cu ajutorul carora poti tranzactiona

Tranzactionarea monedelor virtuale si aplicatii cu ajutorul carora poti tranzactiona

0 Shares
0
0
0

Tranzactionarea monedelor virtuale si aplicatii cu ajutorul carora poti tranzactionaUtilizarea si tranzactionarea criptomonedelor implica dezvoltarea unor aplicatii prin care utilizatori sa poate achizitiona sau vinde monedele virtuale stocate in asa zisele portofele electronice.

Tranzactionarea criptomonedelor presupune riscuri monetare in scopul obtinerii de profit pe baza ratelor de schimb, care sunt intr-o continua modificare. Astfel ca, intelegerea acestui concept este unul foarte important atunci cand doriti sa accesati si sa folositi astfel de aplicatii.

Aceste aplicatii, trebuie sa ofere garantie utilizatorilor sai ca mediul in care se desfasoara aceste tranzactionari sunt securizate. Transferurile au loc in timp real, si nu exista intarzieri. Costurile de transfer sunt aproape 0, facandu-le una dintre metodele cele mai atractive de transfer a banilor.

Sfaturi in tranzactionarea criptomonedelor

Inainte de a incepe sa tranzactionati criptomonede, este bine sa tineti cont de anumite aspect, asigurandu- va ca incercarile dvs. vor da roade si vor face din dvs, un trader de succes.

Alegeti un broker reglementat

Un aspect important este acela sa va asigurati ca platforma in care doriti sa lucrati, este una serioasa si reglementata in domeniu. Acest lucru va ofera garantia ca fondurile dvs, sunt in siguranta. In plus, taxa de tranzactionare pe aceste platforme sa fie minima. Verificati sa nu existe comisione la valutele pe care doriti sa le tranzactionati. Asemenea brokeri cu taxe minime sunt eToro, Capital.com sau Plus500.

Parcurgerea unui curs de tranzactionare a criptomonedelor

Inainte de a intra pe piata tranzactilor, ar fi bine sa fi urmat inainte un curs de tranzactionare a criptomonedelor. Perfectionarea cunostintelor va va ajuta sa stiti cum sic and sa implementati comenzi pe piata.

Exersarea tranzactionarii criptomondelor

Unele platforme sau brokeri, va pun la dispozitie programe de simulare, prin intermediul asa ziselor conturi demonstrative. Doar ca aceste conturi, va feresc de acele riscuri care exista pe o piata reala in care exista posibilitatea pierderii capitalului propriu.

eToro – cea mai accesata aplicatie/platforma de  tranzactionare a criptomonedelor

Reprezinta platforma cu cea mai mare comunitate de tradere de pe piata, oferind utilizatorilor sai, posibilitatea de a face tranzactii nu doar cu criptomonde, dar si cu actiuni, marfuri si alte valute.

Este o aplicatie usor de folosit chiar si pentru incepatori, avand o functie speciala – CopyTrading, prin care utilizatorii pot copia o comanda de cumparare si vanzare a unui alt trader cu mai multa experienta, fara a fi taxati pentru acest lucru.

Pentru a incepe sa tranzactionati, platforma solicita sa aveti un depozit cu o suma minima de 200 $, insa nu este obligatori sa investiti sau sa tranzactionati intreaga suma. Metodele de plata, sunt si ele accesibile – carduri bancare de debit sau credit, transfer bancar dar si portofele electronice.

In cazul in care folosesti des telefonul inclusiv pentur a gestiona criptomonede, riscul de a cadea si de a se distruge este destul de mare. Cel mai sensibil este ecranul telefonului iar noi recomandam in acest sens o vizita la inlocuire display Xiaomi unde vei gasi ecrane noi de la mai multe branduri, nu doar de la Xiaomi. Alege mereu calitatea si vei vedea efectele pozitive.

0 Shares
You May Also Like