Cele mai bune jocuri de lupta pentru dispozitivele mobile

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune jocuri de lupta pentru dispozitivele mobile
Vrei sa ne batem? Bineinteles ca nu. Suntem cu totii oameni civilizati, echilibrati si retinuti si preferam sa nu ne murdarim pantalonii. Dar vrei sa joci un joc de lupta? Bineinteles ca da, asa-i? Daca ai o astfel de dorinta, invitatia de a provoca violenta virtuala asupra unei alte entitati este una la care ii rezisti cu greu. Rezolvarea frustrarilor pe care le ai prin introducerea pumnului digital pe o fata pixelata este un mecanism de coping onorat in timp. Si am putea fi cu totii parte din eliberarea stresului din vechea scoala chiar acum.

Urmatoarea lista de jocuri de lupta este surprinzator de diversa. Gasesti aici scrappere cu defilare, beat-em-up-uri cu un singur ecran, luptatori in arena si o multime de alte lucruri care se strecoara intre ele. Este vorba despre jocurile care se pot juca si pe dispozitivele mobile astazi, asa ca avantajele sunt si mai numeroase.

Skullgirls Mobile – S-ar putea ca numele si editorul sa se fi schimbat, dar dupa relansarea sa, Skullgirls ramane una dintre cele mai atente reelaborari a jocurilor de pe mobil. Grafica este uimitoare, comenzile tactile functioneaza excelent, iar lupta este rapida si fluida.

Beat Street – Beat-’em-up-urile nu trebuie sa fie vazute drept probleme complexe cu mai multe butoane. Beat Street iti arata cum sa te simti acel brawler cu defilare din vechea scoala, cu o singura intrare de control – si se si joaca excelent.

Brawlhalla – Unul dintre cei mai populari luptatori de platforma primeste o conversie mobila puternica. Brawlhalla poarta influenta lui Smash Bros., dar asta nu inseamna ca este un joc de lupta mai putin bun sau mai putin spectaculos decat acesta, ba chiar se poate spune ca isi intrece modelul.

Punch Club – Un joc de lupta in care nu lupti de fapt? Da, asta este Punch Club, in schimb, acest joc iti cere sa pregatesti un luptator MMA si sa il indrumi spre calea gloriei.

EA Sports UFC – UFC este probabil cel mai brutal sport profesional din lume, iar EA Sports UFC surprinde cu succes actiunea dura prin lupta sa bazata pe tehnica glisarii. Nimic mai simplu si mai atractiv in acelasi timp.

Real Boxing 2 – Luptele Real Boxing 2 sunt intuitive, tactice si incredibil de frumoase – si jocul are chiar si licenta Rocky pentru a adauga un nivel suplimentar de glamour cinematografic. Ce sa iti doresti mai mult?

In cazul in care displayul tau de telefon este spart vei avea probleme atunci cand vrei sa te joci pentru ca anumite parti ale sale se dezactiveaza sau nu se ating bine, te poti zgaria si chiar poti descoperi ca atunci cand dai mai tare in ecran, acesta incepe sa se innegreasca. Intelegem toate aceste probleme si de aceea iti recomandam sa iti cumperi un nou display telefon pe care sa il folosesti in locul celui vechi. Cu un astfel de display de telefon vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate atunci cand te joci fara sa ai disconfortul specific unui ecran spart.

 

0 Shares
You May Also Like