Problemele comune ale telefoanelor Samsung Galaxy A71

Problemele comune ale telefoanelor Samsung Galaxy A71

0 Shares
0
0
0

Problemele comune ale telefoanelor Samsung Galaxy A71
Fiecare persoana cauta sa isi cumpere un smartphone pe care sa il poata folosi fara probleme in scopurile in care are nevoie. Ei bine, pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv cu specificatii tehnice mai mult decat decente, si care este capabil sa faca fata fara probleme tuturor cerintelor, cu siguranta Samsung Galaxy A71 poate reprezenta cea mai buna alegere.

Acesta este un smartphone care vine cu un raport calitate – pret foarte atractiv pentru utilizatori, iar acestia vor fi incantati in majoritatea cazurilor de dispozitvul ales. Cu toate acestea, exista si mici exceptii, iar aceste dispozitive pot avea unele probleme comune, pe care vi le prezentam in continuare.

 1. Durata redusa de viata a bateriei pe Samsung Galaxy A71

Daca bateria dvs. Samsung Galaxy A71 se descarca rapid, puteti urma pasii de mai jos. Urmand pasii de mai jos, va puteti asigura ca descoperiti care este cauza problemei, si nu trebuie (cel putin pentru moment) sa cumparati un nou acumulator original pentru acesta.

 1. Cum se remediaza o durata slaba de viata a bateriei pe dispozitivul Samsung Galaxy A71?
 • Opriti intotdeauna GPS-ul ori de cate ori folositi aceasta functie (dupa ce nu mai aveti nevoie ca GPS-ul sa fie activ).
 • Daca ati instalat aplicatii diverse iar acum telefonul se descarca rapid, asigurati-va ca le dezinstalati. Aceste aplicatii ruleaza pe fundal si consuma bateria telefonului.
 • Nu descarcati niciodata aplicatii altele decat cele din Play Store. Aceste aplicatii pot contine programe malware care ruleaza pe fundalul telefonului si pot duce la probleme de descarcare a bateriei.
 • Incercati intotdeauna sa utilizati telefonul in setarile generale. Nu utilizati dispozitivul Samsung Galaxy A71 in setari personalizate, iar acesta poate fi motivul pentru o durata slaba de viata a bateriei.
 • Daca va confruntati cu o scadere mare a procentului de baterie al telefonului, incercati sa inlocuiti bateria cu un acumulator original.
 • Utilizarea Samsung Galaxy A71 in setari de luminozitate ridicata a ecranului poate reduce rapid bateria.
 • Daca jucati mai multe jocuri, atunci acesta ar trebui sa fie si motivul pentru care bateria dvs. se epuizeaza rapid.
 • Verificati daca va confruntati cu probleme de baterie dupa ce ati instalat aplicatii pe telefon.
 • Daca ati instalat o aplicatie care sustine ca va creste rezerva bateriei telefonului, atunci doar dezinstalati-o.
 • Pastrarea telefonului in modul de economisire a energiei timp de ore lungi face ca bateria sa se epuizeze rapid.
 • Daca problema bateriei continua chiar si dupa ce ati urmat pasii de mai sus, atunci incercati resetarea din fabrica pe Samsung Galaxy A71.
 1. Telefonul nu se incarca

Exista si astfel de situatii care sunt cu adevarat deranjante, dat fiind faptul ca in momentul in care telefonul se descarca complet, nu mai poate fi utilizat pana cand nu este pus la incarcat. Ei bine, daca incarcarea dispozitivului nu functioneaza, atunci acumulatorul nu poate fi incarcat.

In aceste conditii, trebuie efectuate unele solutii rapide, inainte de a va deplasa cu smartphone-ul intr-un service gsm, acolo unde va putea fi remediata problema. Asadar, mai intai de toate este foarte important sa va asigurati de faptul ca incercati sa va incarcati dispozitivul cu un incarcator in stare perfecta. Un incarcator deteriorat nu permite ca incarcarea sa aiba succes.

Fireste, daca incarcatorul este in stare perfecta dupa inspectia vizuala, verificati daca priza este functionala, pentru ca incarcatorul sa poata transfera energie catre acumulatorul telefonului. Daca da, atunci trebuie sa incercati sa vedeti daca incarcarea are loc utilizand un alt incarcator.

Daca da, schimbati incarcatorul. Daca nu, atunci probabil portul de incarcare este defect si trebuie inlocuit intr-un service gsm. Din fericire nici portul de incarcare si nici incarcatorul nu costa multi bani.

0 Shares
You May Also Like