Recomandari

Suntem foarte mandri de serviciile pe care le-am prestat pentru clientii nostri. De fapt, pentru noi relatia cu clientii este mai mult decat o simpla relatie de afaceri, este o relatie de respect reciproc si prietenie.
"Am cautat tot timpul solutii pentru optimizare seo dar pana sa ii gasim pe ei trebuie sa recunosc ca am avut multe experiente neplacute. Ei au o strategie simpla si eficace. Iar noi asta cautam"
Marilena Enache
Proprietar magazin online
" Noi ne-am triplat vanzarile online de cand colaboram cu acesti oameni. Ce recomandare mai buna sa va dau? Am dublat bugetele de promovare seo si ne asteptam si la mai mult."  
Danut Constantinescu
Proprietar afacere
"Aceasta firma ne-a ajutat nu doar sa ajungem pe locul 1 in Google pe cuvinte cheie extrem de grele ci si sa ne mentinem acolo de mai bine de 2 ani!Vreau sa ii recomand oricui cu mare placere!"  
Marcel Costache
Proprietar site
" Aceasta echipa muncitoare ne ajuta pe toate campurile atat de complexe ale promovarii online, explicandu-ne in timp real tot ceea ce fac si ce anume trebuie sa facem noi pentru a ne creste afacerea."  
Miruna Cojocar
Proprietar site
"O companie excelenta care ne-a ajutat sa transformam like-urile, share-urile si comentariile in profit. Stapanesc cu desavarsire tot ceea ce inseamna canale de comunicare de tip social media!"  
Magda Stolojan
Proprietar magazin online
"Lucrez cu aceasta agentie doar de cateva luni, dar ii recomand fara nici o retinere. Sunt aproape de cerintele clientilor, iar colaborarea cu ei prin telefon, email si Skype este un exemplu pentru celelalte companii din domeniu. Am lucrat in trecut cu multe alte agentii, dar nicaieri nu am comunicat atat de bine si rapid ca si cu aceasta agentie."  
Tiberiu Nemes
Investitor IT
"Dupa o experienta de mai multi ani in domeniul optimizarii seo, stim foarte bine cat de greu este sa stapanesti si sa controlezi pozitionarile in Google. Cu toate acestea am reusit, impreuna cu domnii de la Smartseopack.com sa crestem impreuna si constant in ultimii 3 ani. Speram sa continuam tot asa"  
Livia Oprea
Director Executiv
"Compania mea a ajuns sa fie pe primele pozitii in Google, si asta doar de cand lucrez cu SmartSeoPack. In cateva luni de la semnaraea contractului am inceput sa urcam constant si aproape zilnic in motorul de cautare principal. Serviciile pe care le ofera sunt cu mult peste ceea ce ne asteptam. "  
Aurel Dimitru
Director dezvoltare